Den store guide til at blive gældfri

Det er ikke sjovt at snakke om for de fleste, men alligevel er der tusinder af os, der hvert år får problemer med det – gæld. Dette er min guide til hvordan jeg slap af med min gæld, og hvor du måske kan finde hjælp til det samme, hvis du skulle stå i en lignende situation.

Da jeg var yngre var jeg meget glad for elektronik (det er jeg sådan set stadig), og var ikke så god til at spare op (det er jeg sådan set stadig ikke). Den gang valgte jeg ofte at købe gennem forbrugslån, og havde både lån hos Fona, Wupti, L’Easy og ElGiganten.

Det var sådan set ikke fordi det var det helt store beløb, og jeg var bestemt heller ikke i gæld til halsen. Jeg skyldte i alt 23.000, men med de renter der løb på, gik det virkelig langsomt at afvikle gælden, og den blev nærmest større måned for måned fremfor at blive mindre.

Da jeg blev lidt rådvild kontaktede jeg en gældsrådgiver på nettet, som jeg giver min varmeste anbefaling her (find ham her). Vi havde en længere samtale, hvor jeg fik forklaret ham situationen, og han var hurtig til at komme med en helt enkel løsning.

Nemlig at samle alt min gæld hos et pengeinstitut (min egen bank ville ikke låne mig penge, hvilket var grunden til de dyre lån). Efter lidt over 2 år havde havde jeg fået betalt det hele, som ellers var sat til at tage 5-6 år med de dyre lån.

Så rent faktisk er denne store guide meget lille… drop dyre forbrugslån og saml det hele et sted. Og SKULLE det gå galt, så må du ikke være for stolt til at opsøge hjælp og lade en med overblik kigge på sagerne.

For Guest Posts, Advertorials, and other requests:
Please contact Mavra:
[email protected]


KH Online er ansvarelig for den kommercielle del af denne hjemmeside. Kontakt venligst Mavra vedrørende blogindlæg og lignende via ovenstående email.